Grote Schoonmaak

Een ICT ondersteuning en Software Development bedrijf.

Grote Schoonmaak

Schoonmaak van de computer

We kennen het allemaal wel, het huis is vies en troep heeft zich opgehoopt over de tijd heen. Dan is het tijd voor de grote schoonmaak en wat TLC (Tender Love and Care). Dit is dan ook even een doorbijter, maar als het klaar is dan is het ook wel echt al die tijd waard.

Dit is net zo bij computers, over de tijd heen hoopt er zich een heleboel troep op bij computers. Dit is niet altijd duidelijk zichtbaar, maar wel merkbaar. Je merkt dan op dat de computer steeds langzamer wordt en dat de ruimte/opslag op de schijf steeds kleiner wordt.

Dit is natuurlijk zeer vervelend en soms lastig te verhelpen als je niet weet waar je moet kijken. Gelukkig kan ik hierbij helpen, zo heb ik ook laatst de laptop van een klant even een goede schoonmaak en wat TLC gegeven en daarna was hij ook weer een stuk sneller, daarnaast had ik weer een flink stuk opslag vrij gemaakt zodat de klant weer zonder zorgen nieuwe data kan opslaan.

Ook geïnteresseerd in een grote schoonmaak en wat TLC voor uw computer? Kijk dan op de website of neem contact op en dan help ik u graag verder.