Een nieuw E-Mail adres

Een ICT ondersteuning en Software Development bedrijf.

Een nieuw E-Mail adres

Mail

Recent heb ik alles op zijn kop gezet. Ik ben geswitched van domein leverancier en dat had een aantal voordelen. Namelijk:

  • Een snellere website.
  • Meer veiligheid.
  • Een nieuw E-Mail adres.

Dit laatste is hetgeen waar ik het over wil hebben. Het E-Mail adres waar jullie mij mee kunnen contacteren is niet langer meer [email protected]. Vanaf nu zal alles omtrent mijn bedrijf gaan via het volgende adres: [email protected].

Natuurlijk is het belangrijk dat deze transitie soepel verloopt en daarom zal ik voor de komende maand (maart 2022) nog reageren via het oude E-Mail adres indien hier naar gemaild wordt samengaand met een melding dat dit E-Mail adres vervalt.

Alle contact verzoeken die via de website verstuurd worden zullen natuurlijk automatisch naar het juiste E-Mail adres gaan.