Computer Samenstellen en / of Bouwen

Een ICT ondersteuning en Software Development bedrijf.

U bent toe aan een nieuwe computer of u wilt beginnen aan uw eerste computer. Dit is een geweldig plan, maar waar moet je beginnen, maak je wel de juiste keuzes of weet je wel hoe je hem moet bouwen. Dit zijn moeilijke vragen die veel invloed hebben op uw gebruik van een nieuwe computer. Gelukkig kan ik u hierbij helpen en kunnen wij samen tot de beste oplossing komen voor u. Lees hieronder meer over wat ik voor u kan betekenen.


Inhoudsopgave

  • Consult.
  • Samenstellen.
  • Bouwen.

Consult

Voordat ik u kan helpen met het samenstellen en / of bouwen van uw computer, zal ik eerst moeten weten wat uw doeleinden met de computer zijn. De reden waarom ik dit doe, is omdat ik ervoor wil zorgen dat de computer zo goed mogelijk bij uw behoeftes past. Dit alles zal ik doen aan de hand van een consult, waarin ik luister naar uw wensen en vragen stel om zo de perfecte computer samen te stellen en / of te bouwen.

Natuurlijk bent u er vrij in om aan te geven dat u geen extra advies wilt. Daarna ga ik met uw eisen door om uw computer samen te stellen en / of te bouwen.

Als u tevreden bent met alles, zal ik voor u een offerte opstellen met daarin de verwachte tijd die nodig zal zijn om uw computer samen te stellen en / of te bouwen. Zodra u deze offerte accepteert, zal ik aan de slag gaan met uw toekomstige computer.

Kosten

Gratis

Belangrijk!

– Het consult is gratis en vrijblijvend.
– Het consult is vereist voor zowel het samenstellen als het bouwen van uw toekomstige computer.


Samenstellen

Een computer bestaat uit veel belangrijke componenten. Deze moeten natuurlijk passen bij de taken die u met de computer gaat uitvoeren. Ook zullen de componenten goed op elkaar afgestemd moeten worden. Dit is dus niet een simpele taak. Gelukkig kan ik u hier mee helpen.

Er zijn twee opties voor het samen stellen van uw computer, namelijk:

Optie 1

Als u alleen een samenstelling voor uw toekomstige computer wilt, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Ik stel na het consult de computer samen aan de hand van uw wensen. Zodra de samenstelling van uw computer klaar is, krijgt u van mij een document met alle onderdelen, prijzen en links zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Kosten

25,41 / uur (incl. BTW)

Belangrijk!

– U ontvangt alléén het document met de samenstelling.
– Als u gedurende het samenstellen extra eisen of wensen hebt, kunnen deze tot extra kosten leiden.
– De samenstelling kan op elk moment gestopt worden, echter zullen de gespendeerde uren betaald moeten worden.

Optie 2

Als u ook uw toekomstige computer bij mij laat bouwen, wordt de samenstelling een eenmalig vast bedrag.

Zodra de samenstelling van uw toekomstige computer klaar is, krijgt u van mij een document met alle onderdelen, prijzen en links. Als u het eens bent met de samenstelling, zal ik de bestellingen plaatsen en ga ik direct aan de slag met het bouwen van uw toekomstige computer.

Kosten

€10,- (incl. BTW)

Belangrijk!

– Deze optie is alléén mogelijk als u ook de computer bij mij laat bouwen.
– U ontvangt het document met de samenstelling.
– Als u gedurende het samenstellen extra eisen of wensen hebt, kunnen deze tot extra kosten leiden.
– De samenstelling kan op elk moment gedurende het samenstellingsproces gestopt worden, echter zult u dan wel het volledige bedrag moeten betalen.
– Zodra de samenstelling is afgerond, kunt u het traject niet meer annuleren.


Bouwen

Als u een samenstelling (door mij of door een externe partij gemaakt) heeft kan ik gaan beginnen aan het bouw proces. Echter kan ik niet zo maar beginnen aan de bouw. Er is nog de kwestie van kosten. Hier zijn twee opties voor (voor beide opties gelden dezelfde kosten, excl. reiskosten), namelijk:

Optie 1

U maakt het benodigde geld over voor de onderdelen en zodra ik het geld ontvangen heb, koop ik de onderdelen en ga ik aan de slag met het maken van de computer. Vervolgens kunt u de computer afhalen of kom ik hem brengen.

Mocht u willen dat ik de computer bij u installeer, doe ik dit graag gratis voor u.

Optie 2

U schaft zelf de onderdelen aan en zodra alle onderdelen er zijn contacteert u mij. Vervolgens maken wij samen een afspraak en kom ik bij u langs om de computer te bouwen. Ik vertrek pas bij u, als de computer werkt.

Voor beide opties geldt het volgende:

Kosten

25,41 / uur (incl. BTW)

Belangrijk!

– Het bouwproces kan niet getopt worden.
– De computer komt niet standaard met een OS (Operating System) aangeleverd. Mocht u dit willen, kan dit leiden tot extra kosten.
– Mocht u willen dat de computer bij u geïnstalleerd wordt, doe ik dit graag gratis voor u.
– Als u gedurende het bouwen extra eisen of wensen hebt, kunnen deze tot extra kosten leiden.