Maatwerk

Een ICT ondersteuning en Software Development bedrijf.

Er zijn een tal aan ICT problemen en / of kwesties die simpel aan de hand van een standaard procedure gedaan kunnen worden. Echter zijn er ook genoeg ICT problemen en / of kwesties die speciale aandacht vereisen. Gelukkig kan ik ook hier u mee helpen. Lees hieronder hoe.


Stappenplan

  1. Consult.
  2. Maatwerk.

1. Consult

Voordat ik u kan helpen met uw ICT probleem en / of kwestie, zal ik eerst een duidelijk beeld moeten hebben van de situatie. Dit doe ik aan de hand van een consult. Gedurende dit consult vertelt u mij precies hoe alles zit en wat u wilt dat de situatie is na het maatwerk. Aan de hand van deze informatie kan ik mogelijk vragen stellen en zelfs suggesties doen. Na dit consult stel ik een offerte voor u op met de verwachte tijd die nodig is om uw probleem op te lossen.

Als u tevreden bent met alles en de offerte accepteert, kunnen we een datum prikken waarop ik aan de slag ga met het maatwerk voor u.

Kosten

Gratis

Belangrijk!

– Het consult is gratis en vrijblijvend.


2. Maatwerk

Aan de hand van het consult, ga ik aan de slag om het maatwerk zo goed mogelijk voor u uit te voeren. Gedurende dit werk kan ik u mogelijk nog extra vragen stellen, om er voor te zorgen dat het maatwerk daadwerkelijk bij u past.

Zodra het maatwerk is afgerond, zal ik u vragen of het resultaat naar wens is. Zo niet zal ik kijken wat ik er nog aan kan verbeteren om u tevreden achter te laten.

Kosten

25,41 / uur (incl. BTW)

Belangrijk!

– Als u gedurende het werk extra eisen of wensen hebt, kunnen deze tot extra kosten leiden.
– Het werk kan op elk moment gestopt worden, echter de besteden uren moeten wel betaald worden.