Software Installeren en / of Configureren

Een ICT ondersteuning en Software Development bedrijf.

U heeft de hardware, maar wat nu. Hardware heeft uiteindelijk software nodig om taken uit te voeren. Nu moet deze software wel geïnstalleerd en geconfigureerd worden. Gelukkig kan ik u hierbij helpen. Lees hieronder meer over wat ik voor u kan betekenen.


Wat kan ik voor u betekenen?

Als het op software neer komt, kan ik het zowel installeren als configureren. Hieronder valt alles, van applicaties tot een OS (Operating System). Ik help u hier maar al te graag mee verder.

Kosten

25,41 / uur (incl. BTW)

Belangrijk!

– Ik koop de software niet voor u. (Mocht u willen dat ik dit wel doe, kan dit leiden tot extra kosten.)
– Software installeren en / of configureren kom ik persoonlijk bij u doen. Dit betekent dus dat ik bij u langskom.